Philip H. Burgi Best Paper Award

Dr.-Ing. Svenja Kemper won the Philip H. Burgi Best Paper Award, named after the first chair of the Technical Committee of the International Symposium on Hydraulic Structures and sponsored by Schnabel Engineering LLC.

The symposium (http://www.ishs2018.fh-aachen.de/ ) was organized by Aachen University of Applied Sciences, Hydraulic Engineering Section and the Hydraulic Structures Committee (HSC) of the International Association for Hydro-Environment Engineering and Research (IAHR).

Congratulation