• Vorkurse Mathematik im September 2020
    Für Studienanfänger WiSe 2020/21 Um den Übergang Schule/Studium zu erleichtern, gibt es... [mehr]
  • Tagungsankündigung: 10. RuhrGeo Tag
    am 21. März 2019 in Wuppertal [mehr]
  • Philip H. Burgi Best Paper Award
  • Einladung zum Fachvortrag
    Konstruktion und betriebliche Aspekte bei Schlauchwehren, 24.04.18, 10 Uhr [mehr]

Philip H. Burgi Best Paper Award

Dr.-Ing. Svenja Kemper won the Philip H. Burgi Best Paper Award, named after the first chair of the Technical Committee of the International Symposium on Hydraulic Structures and sponsored by Schnabel Engineering LLC.

The symposium (http://www.ishs2018.fh-aachen.de/ ) was organized by Aachen University of Applied Sciences, Hydraulic Engineering Section and the Hydraulic Structures Committee (HSC) of the International Association for Hydro-Environment Engineering and Research (IAHR).

Congratulation